Muzica românească arhaică într-o manieră contemporană, de la muzica populară la George Enescu, reconectează trecutul cu prezentul.

„Rădăcini” este turneul de concerte organizat de Asociația Klavier ART cu scopul de a aduce muzica românească mai aproape de tineri, într-o tonalitate contemporană. Turneul de concerte ajunge, în perioada 25 – 29 august, și în cinci localități sucevene.   Tinerii soliști, Andrei Mihail Radu, Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu, vor încânta publicul cu două lucrări în primă audiție, alături de unica lucrare pentru vioară și pian la patru mâini a lui George Enescu: Pastorală, Menuet trist și Nocturnă.

Intrarea la concert este liberă. Programul concertelor în județul Suceava: 25 august – Centrul Cultural „Mihai Teliman” Siret, ora 19:00; 26 august – Sala „Draga Olteanu Matei” Fălticeni, ora 18:00, 28 august  – Casa de Cultură „Sf. Ioan Gură de Aur” Horodnic de Sus, ora 18:00, 29 august – Casa de Cultură „Ștefan cel Mare” Putna, ora 12:00, 29 august – Casa Municipală de Cultură Rădăuți, ora 19:00.

Continuarea pe Jurnal Fm.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here