Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Incendiul care a afectat acoperișul Palatului Administrativ din Suceava a fost lichidat după o intervenție care a durat șapte ore, însă deocamdată nu se știe cauza care a dus la acest dezastru. O comisie urmează să stabilească sursa probabilă de declanșare.

A fost afectat acoperişul clădirii administrative pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi. „Incendiul s-a manifestat la astereala de lemn a acoperişului şi a degradat inclusiv învelitoarea din tablă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, care a mai spus că pompierii ajunşi la faţa locului nu s-au putut baza la început pe hidranţii din zonă „care nu aveau presiunea optimă” şi de aceea au fost suplimentate autospecialele cu apă. Alin Găleată a afirmat că astfel de probleme se întâlnesc în mai toate zonele unde se intervine pentru stingerea incendiilor.
Pentru lichidarea incendiului de la acoperişul Palatului Administrativ din Suceava au acţionat 18 autospeciale de stingere şi 5 autoscări, au informat reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Alte două instituții importante, în afară de Prefectură și Consiliul Județean, au puncte de lucru… Continuarea, pe Jurnal FM

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here