Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineața, la Palatul Administrativ din Suceava, clădire în care funcționează Prefectura și Consiliul Județean Suceava. Flăcările au cuprins mansarda, iar incendiul este generalizat.

ISU intervine cu  cu 4 autospeciale si o autoscară. La fața locului au ajuns și două autospeciale SMURD. În momentul de față, nu se știe de la ce a pornit focul.

Există un risc major de prăbuşire a unor părţi din clădirea Prefecturii, inclusiv a turnului cu ceas. Poliţia şi Jandarmeria au mărit zona de siguranţă tocmai din acest motiv, pentru ca în cazul prăbuşirii unor elemente de construcţie să nu fie rănite persoanele de la faţa locului. Incendiul se manifestă în continuare violent, iar lipsa presiunii apei a fost un factor determinant în ce priveşte amploarea flăcărilor.

Palatul Administrativ este o clădire în stil baroc, inclusă pe Lista monumentelor istorice din județul Suceava din anul 2004. La fața locului au ajuns noul prefect USR Iulian Cimpoeșu și fostul prefect Alexandru Moldovan. Vom reveni cu amănunte.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here