Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

În perioada 4-6 iunie 2021, Municipiul Rădăuți va găzdui Campionatele Naționale de Skandenberg-Armwrestling și Para- Armwrestling din acest an. Organizatori sunt Asociația Română Braț de Fier și ACS Bucovina Skandneberg – Andrei Chipreanov cu suportul celor 16 cluburi fondatoare ale Federației Române de Skandenberg-Armwrestling și în parteneriat cu Primăria Rădăuți.

Săptămâna trecută, Mircea Simionescu-Simicel a realizat inspecția pentru campionatele naționale 2021, găzduite de multiplul campion Andrei Chipreanov prin ACS Bucovina Skandenberg cu suportul partenerilor, sponsorilor și al Primăriei Rădăuți.

„La Rădăuți, în spatele lui Andrei am găsit o echipă de organizare de oameni profesioniști, cu un bun simț și o dorință de a susține sportul în general și skandenbergul în special, mult peste orice așteptare. Am fost primiți cu brațele și cu sufletul deschis și sunt convins că fiecare dintre participanți vor simți același lucru în momentul în care vor sosi în frumosul Rădăuți, în frumoasa Bucovină. Autoritățile locale au primit vestea organizării acestui campionat cu multă bucurie și deschidere, fiind pregătite să ofere tot suportul logistic pentru a avea cele mai de succes și sigure campionate naționale. Oamenii fac locul și sunt convins ca vom avea poate cel mai senzațional campionat național din istoria noastră ca sport, totodată fiind și un an istoric pentru skandenberg, anul constituirii într-o Federație, federația sportivilor și cluburilor de skandneberg”, spune Mircea Simionescu-Simicel… Continuarea, pe Jurnal FM

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here