Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Curtea de Apel Suceava a admis în parte contestația depusă de procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava, în cazul persoanelor arestate în dosarul șpăgilor de la Serviciul Permise și Înmatriculări. În cazul a trei persoane s-a decis că acestea trebuie să rămână după gratii pentru alte 30 de zile. Este vorba de comisarul-șef Radu-Ionuț Obreja, Gheorghe-Ionel Perijoc și Florin Bolohan.

Pentru ceilalţi indivizi care se mai aflau în arest preventiv, magistratul de drepturi și libertăți de la Curtea de Apel Suceava a menținut soluția de la Tribunalul Suceava. În aceste condiții, Cristian Blîndu, Nicolae-Cezar Macoviciuc și Leon-Ionuț Mihăiescu vor pleca acasă sub control judiciar. În ceea ce-l privește pe Radu Popovici, acesta a fost plasat în arest la domiciliu. Au fost eliberați din arest anterior și alte persoane, respectiv Iulian-Florin Mihăiescu, Costică Boicu, Ionică Mirăuță, Anamaria Pascal, Paul Alexandru Butnariu și Silviu Lucian Pandelea.

Procurorii DNA Suceava au și explicat motivele pentru care au cerut prelungirea mandatelor de arestare pentru ”lotul” de la Permise și Înmatriculări care se mai afla încă după gratii… Continuarea, pe Jurnal FM

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here