Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Mai mulţi localnici din Șcheia au protestat, vineri dimineață, în faţa primăriei, principalul motiv de nemulțumire fiind legat de faptele de furt care ar fi comise de romii din sat, în special în zona Șcheia Nouă. Protestatarii au fost invitați în sala de ședințe, unde și-au spus nemulțumirile. Printre protestatari sunt oameni care au fost păgubiți chiar în ultimele zile. Un bărbat a declarat că a rămas fără 3500 de euro.  El a relatat și de cazul unui vecin, căruia tot recent hoții intrați în casă i-au furat instalația termică și instalația electrică, lăsând pagube foarte mari în urmă.

Secția Rurală de Poliție Șcheia acoperă șase comune, cu un singur echipaj, iar asta simt pe pielea lor oamenii păgubiți: „După furt, când am apelat poliția, mi s-a spus că este un singur echipaj pe tură, care era la Moara, la o altă speță, și trebuie să aștept. Asta este eficiența poliției. Este normal ca la o comună atât de mare să fie așa o situație?”, s-a revoltat bărbatul păgubit recent de hoți.

„Am făcut tot ce am putut face din punct de vedere legal, am înființat Poliția Locală, avem Secție Rurală la Șcheia. O perioadă furturile au stagnat, iar cei care au comis fapte au fost duși unde a trebuit. Activitatea poliției naționale nu depinde de mine. Pe parcursul anilor am făcut nenumărate adrese Poliției, iar unele solicitări au fost puse în aplicare. Voi face o nouă adresă, să specific ce mi-ați sesizat, să se ia măsuri”, a spus primarul Vasile Andriciuc. Acesta a afirmat că va încerca să sensibilizeze conducerea județeană a poliției.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here