Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Profesorii din mediul rural pot obține finanțare pentru centre after-school pentru copiii cu risc de abandon școlar. Bursa acoperă masa copiilor, materialele didactice și plata profesorilor timp de un an.

Apelul de proiecte este deschis până pe 4 aprilie, iar ulterior există o perioadă de selecție a aplicațiilor. Școlile selectate primesc o bursă anuală care acoperă cheltuielile pentru masa copiilor, materialele didactice și plata profesorilor care predau la after-school. În cadrul programului „Nouă ne pasă”, echipele de profesori au acces la resurse alternative pentru predare și sunt susținute pentru a găsi metodele optime pentru motivarea și integrarea copiilor în comunitatea școlară, precum și pentru recuperarea cunoștințelor restante.

În judeţul Suceava, de la 1 octombrie 2019, 22 de elevi din ciclul primar și gimnazial, proveniți din familii cu mari probleme socio-economice și cu rezultate slabe la învățătură, vin trei zile pe săptămână la centrul „Nouă ne pasă” de la Școala Gimnazială Moldova Sulița. Majoritatea elevilor participanți la activitățile centrului provin din familii cu venituri mici şi foarte mici… Continuarea, pe Jurnal FM

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here