Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Patru localități ale judeţului Suceava au fost incluse într-un recensământ agricol de probă, care se desfășoară în perioada 12 – 23 octombrie. Aceasta este o etapă de pregătire a Recensământului General Agricol ce urmează să aibă loc în perioada martie – aprilie 2021, acțiune ce are loc o dată la zece ani.

În județul Suceava, la recensământ vor participa 100 de exploatații agricole, persoane fizice și juridice, din patru localități limitrofe municipiului reşedinţă, respectiv orașul Salcea și comunele Adâncata, Ipotești și Moara. Modul de desfășurare a recensământului de probă presupune interviu față în față cu șefii sau capii exploatațiilor agricole cu și fără personalitate juridică, după caz. Interviul va fi realizat de reprezentanți desemnați de către Direcția Județeană de Statistică Suceava, instruiți în acest sens și care se vor legitima corespunzător.

Recensământul de probă are drept scop testarea capacității sistemului informatic de a culege date, având în vedere faptul că este pentru prima dată când pentru asemenea acțiune se folosește un chestionarul electronic încărcat pe tablete puse la dispoziție de Serviciul de Telecomunicații Speciale. De asemenea, în cadrul recensământului se vor testa întrebările din punctul de vedere al clarității formulării și al instrucțiunilor de răspuns și timpul necesar completării chestionarului în condiții reale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here