Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

O tânără în vârstă de 22 de ani s-a urcat beată la volan şi a plecat să facă ITP-ul autoturismului. La intrarea în Putna, a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina a pătruns pe acostament, unde a lovit indicatorul rutier ce semnaliza trecerea la nivel cu calea ferată. Apoi s-a răsturnat de trei ori după calea ferată, în afara carosabilului.

Accidentul s-a petrecut luni după amiaza, pe drumul naţional 2H de pe raza localităţii Putna, înainte de trecerea la nivel cu calea ferată. Şoferiţa venea dinspre Marginea spre domiciliul său din Putna, iar în mașină mai era o fată, de 16 ani.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată cu ambulanța, la Spitalul Rădăuţi pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânăra s-a deplasat din localitatea Putna către localitatea Marginea pentru a efectua inspecția tehnică periodică a autoturismului, având completată în acest sens declarația pe propria răspundere. Pasagera din vehicul nu a putut prezenta un motiv justificat pentru părăsirea domiciliului, aşa că a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor OM 3/24.03.2020 cu suma de 1.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here