Astăzi, 26 iunie 2019, în jurul amiezii, două femei din localitatea Frătăuții Noi, care până mai ieri își spuneau ,,cumnată” pentru că, cumnate erau, astăzi s-au certat groaznic. Femeile, cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani, au început să țipe, să-și aducă injurii una alteia, într-un mod cum rar poți vedea. După ce s-a terminat arsenalul de vorbe urâte, acuzații și injurii, una din ele a luat un cuțit înjunghiind-o de mai multe ori pe cealaltă. Ura creștea și femeia care lovea cu cuțitul, dădea cu sete de parcă uita că lovește un om. Lama cuțitului s-a rupt ,rămânând în gâtul înjunghiatei.
S-a solicitat intervenția elicopterului SMURD. Așa a decis medicul de pe ambulanță căci transportul rutier i-ar fi fost fatal, victimei. Elicopterul SMURD, a plecat spre unul din spitalele din Iași iar cumnata care se liniștise la un moment dat, a fost acuzată de omor fiind ridicată de oamenii legii pentru un set de audieri care vor fi foarte lungi.
Ce explicații să ai, la asemenea gesturi ? De unde oameni, rude între ei, care odinioară au petrecut împreună, își cunoșteau viețile, dintr-o dată totul a luat o turnură nefastă. Un om a cărui viață, atârnă acum de un fir de ață și alt om care sigur se va căi, după gratii. Doamne, ține-ne, cu mintea trează !

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here